BATMAN / MERKEZ - BATMAN BİLİM VE SANAT MERKEZİ

yok
BATMAN BİLİM VE SANAT MERKEZİ KÜLTÜR MAHALLESİ 2606. SOKAK NO7 MERKEZ/ BATMAN
Vizyon
Üstün ve özel yetenekleri özel değerlendirme yöntemleri kullanılarak keşfedilmiş öğrencilere farklılaştırılmış ve zenginleştirilmiş eğitim programları uygulayarak, birikimlerinden yeni çıkarımlara varıp; görüşlerini yaratıcı bir biçimde dile getirebilen, öz-disiplinli, öz-saygılı, evrensel ve ulusal değerleri özümsemiş, topluma yön verecek liderler yetiştirmektir. Öğrencilerimizin bireysel özelliklerini ve yeteneklerini tanılamak ve onların bu yeteneklerini en üst düzeye kadar geliştirmek, Sürekli değişen dünyaya öğrencileri hazırlayacak ve onlara, dünyaya anlamlı katkılarda bulunmalarını sağlayacak eğitimi sunmak, Öğrencileri ulusal ve uluslararası arenalarda söz sahibi olacak, geleceğin liderleri olarak yetiştirmek, Öğrencileri küresel düşünen, ulusal ve yöresel çözümler üretebilen bireyler olarak yetiştirmek ve onları yeteneklerini çevreleri ve insanlık için kullanmaya özendirmek. Atatürk ilkeleri doğrultusunda çağdaş uygarlık düzeyine ulaşmak amacıyla topluma katkıda bulunmaktır.
Misyon
Öğretim Şekli :
HAFTA İÇİ :16.00-21.00 HAFTA SONU:09.00-16.00
Otobüs ve minibüs ile ulaşım sağlanmaktadır.
şehir merkezi
İl merkezine(Batman Valilik) 200 metre uzaklıktadır.