BATMAN / MERKEZ - BATMAN BİLİM VE SANAT MERKEZİ

Mrt

Okulumuzda  Yabancı Dil Öğretmeni Erhan ANDİÇ tarafından  , E- TWINNING kapsamında  BYF gruplarıyla '' Festivals As a Part of  Culture'' projesi yürütülmektedir.

Ekm

TÜBİTAK BİLİM SÖYLEŞİLERİ KAPSAMINDA BATMAN ÜNİVERSİTESİNDEN DR. HAFZULLAH İŞ HOCAMIZA BİLGİLENDİRME SUNUMU İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ.

Ekm

Kağıt uçak yarışmamızda dereceye giren öğrencilerimizden Abdullah Ekinci, Emir Onat ve Özgür Alp Ercan'ı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Ekm

Öğrencilerimizin havacılık alanına  ilgilerini arttırmak amacıyla geleneksel hale getirdiğimiz etkinliklerimizden kağıt uçak yarışmasın ikincisi, 2. ve 3. sınıf öğrencilerimiz arasında yapılacaktır. Öğrencilerimiz sadece kağıttan tasarladıkları uçaklar ile yarışmaya katılacaktır. Her öğrenci kendi etkinlik gününde sınıf  öğretmeni eşliğinde yarışmaya katılacaktır.

Tem

Yaz okulu programı ektedir. Öğrenci isimleri dosyalar içerisinde yer almaktadır. Velilerimiz buradan bakabilirler.

Nis

Batman Bilim ve Sanat Merkezi MELT eTwinning Projesi özgün etkinlikleriyle tamamlanmıştır.

Mrt

SAYIN VELİMİZ,  KURUMUMUZ ÖĞRENCİLERİNİN, EKSİK OLAN BİLGİLERİNİN DOSYALARINA EKLENMEK ÜZERE LİNKTEKİ FORMA İŞLENMESİ GEREKMEKTEDİR. İLGİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ.   NOT : LİNKİ TIKLAYINIZ.